Beurstraining met oog voor de beursbezoeker

Een gemotiveerd en goed voorbereid standteam is van onschatbare waarde voor een succesvolle beursdeelname. Sales & Pepper zorgt ervoor dat uw team met plezier en doelgericht aan de slag gaat. Daarmee worden passanten bezoekers. En bezoekers klanten.
Plezier en professionaliteit verkopen!

Ervaren beurstrainers

Samen met mijn Sales & Pepper collega’s verzorg ik ieder jaar zo’n 250 beurstrainingen. Aan grote en kleine bedrijven.
Sales & Pepper heeft meer dan 1.100 bedrijven en tienduizenden mensen begeleid bij beursdeelname in meer dan 23 landen!

Wie zijn onze klanten?

We worden gevraagd door grote multinationals, MKB-bedrijven en aan start-ups. De groepen variëren van 4 tot 120 deelnemers. Er is zo langzamerhand geen branche waarin we geen training hebben verzorgd. Techniek, automotive, farmacie, financiële diensten, IT. Het houdt ons scherp en ons vak boeiend.

Internationaal

We verzorgen onze beurstrainingen hoofdzakelijk in het Nederlands, Engels, Duits. Dat betekent dat we zeer regelmatig voor internationale teams staan. In binnen- en buitenland. We zijn waar u ons nodig heeft om uw standteam optimaal voor te bereiden.

Peppertalk 2.0

Sales&Pepper Standtraining Ruud van Uden
Even inspirerend als doeltreffend: Ons boekje Peppertalk 2.0.

224 Open vragen voor op de beursvloer. In alle voorkomende vakbeurs situaties. Soms slim en doordacht, soms hilarisch maar altijd inspirerend en toepasbaar. Vraag ernaar bij onze beurstrainingen. U doet uw collega’s er een groot plezier mee!

Meteen een beurstraining inplannen?

[contact-form-7 id="7003" title="contact Beurstraining"]