ExpoCoach Beurstraining

In de ExpoCoach Beurstraining leert u hoe u de kwaliteiten van uw team optimaal benut. Na de training weet iedereen vanuit eigen kracht bezoekers aan te spreken en gesprekken te voeren die tot business leiden.

De ExpoCoach Beurstraining leert u waar de kansen op succes liggen. U oefent gesprekken en onverwachte situaties. Dat begint natuurlijk met contact maken door zélf het gesprek met de beursbezoeker te openen. Vervolgens leert u hoe het gesprek te leiden op een manier waarop die bezoeker alle relevante informatie met u deelt. Uw team werkt doelgericht toe naar de juiste follow-up en leert optimaal gebruik te maken van de beursstand. Geen trucjes, standaard zinnen of toneelspel maar échte gesprekken, passend bij uw stijl en doel van de beursdeelname.

Werkwijze beurstraining:

  • Grondige voorbereiding op basis van intakegesprek.
  • Intensieve in-company training van 4 uur.
  • Altijd maatwerk, de training gaat over úw mensen en doelstellingen.
  • Volop ruimte voor inbreng van eigen vragen en wensen.

Veel trainers zenden
Ik ontvang en geef terug
Dat is voor mij de essentie van coaching

Wat klanten zeggen..

“Super beurstraining. Een goede structuur gecombineerd met een ontspannen en enthousiaste sfeer. Daardoor stonden we er echt als team!”

Peter Schwillens, PostNL

“Wat ons het meeste opviel tijdens de beurs dat we veel meer informatie van de bezoeker kregen door onze vragen ánders te stellen. Zoals in de training geleerd.”

Niki Orie, Rexnord

“Onze verwachtingen van deze beurstraining waren hoog gespannen en zijn volledig ingelost. In 4 uur tijd werden onze verkopers ‘klaargestoomd’ voor de grootste beurs in onze industrie.”

Janine Graat, Apex International

“Ruud heeft de training volledig toegespitst op onze beurssituatie, wat hierdoor voelde als een maatpak. Hierdoor hebben we doeltreffender de standbezoekers kunnen informeren en selecteren.”

Martijn Verschuren, BeautyLeverancier.nl

Neem contact met mij op..