ExpoCoach Beurstraining

In de ExpoCoach Beurstraining leert u hoe u de kwaliteiten van uw team optimaal benut.  Na de training weet iedereen vanuit eigen kracht bezoekers aan te spreken en gesprekken te voeren die tot business leiden.

In deze interactieve training geven we u inzicht in waar de kansen op succes liggen en we oefenen gesprekken en onverwachte situaties. Dat begint natuurlijk met contact maken door zélf het gesprek met de beursbezoeker te openen. Vervolgens leert u hoe het gesprek te leiden op een manier waarop die bezoeker alle relevante info met u deelt. Geen trucjes of toneelspel maar échte gesprekken, passend bij uw stijl en doel van de beursdeelname. Is dit gelukt, dan ronden we het gesprek af met de focus op de juiste opvolging.

Werkwijze beurstraining:

  • Grondige voorbereiding op basis van intakegesprek.
  • Intensieve in-company training van 4 uur.
  • Altijd maatwerk, de training gaat over úw thema’s en doelstellingen.
  • Volop ruimte voor inbreng van eigen vragen en wensen.

Wat klanten zeggen..

“Super beurstraining. Een goede structuur gecombineerd met een ontspannen en enthousiaste sfeer. Daardoor stonden we er echt als team!”

Peter Schwillens, PostNL

“Wat ons het meeste opviel tijdens de beurs dat we veel meer informatie van de bezoeker kregen door onze vragen ánders te stellen. Zoals in de training geleerd.”

Niki Orie, Rexnord

“Onze verwachtingen van deze beurstraining waren hoog gespannen en zijn volledig ingelost. In 4 uur tijd werden onze verkopers ‘klaargestoomd’ voor de grootste beurs in onze industrie.”

Janine Graat, Apex International

“Ruud heeft de training volledig toegespitst op onze beurssituatie, wat hierdoor voelde als een maatpak. Hierdoor hebben we doeltreffender de standbezoekers kunnen informeren en selecteren.”

Martijn Verschuren, BeautyLeverancier.nl

Het zijn uw medewerkers die het succes van uw beurs bepalen. Zij zijn het die contact maken, luisteren en adviseren. Zo bepalen zijn voor meer dan 70% het succes van uw beursdeelname. Kan dat beter? Dan is deze beurstraining een goed idee!

Wat koopt u?

Onze beurstraining  is gericht op resultaat. Wij bieden géén beurstraining die vooral over do’s en dont’s gaat. In onze training leert u vanuit eigen kwaliteit in contact te komen met de bezoeker en effectieve beursgesprekken te voeren. Hierdoor garanderen wij u een fors hoger resultaat en dus het terugverdienen van de kosten van deze training. Omdat we werken aan een agenda vol kansrijke vervolgafspraken na de beurs. Daar mag u ons op afrekenen.

Meteen een beurstraining inplannen?